Vavada partner - hogyan lehet valaki partner?

Общаемся на любые темы
Ответить
NepokaT

Vavada partner - hogyan lehet valaki partner?

Сообщение NepokaT »

Helló. Kíváncsi vagyok, hogyan működik a Vavada partner program. Van itt valaki, aki már affiliate vagy akár személyes partner? Milyen feltételekkel lehet csatlakozni? Mennyi a jutalék? Illetve kell-e hozzá weboldal, vagy elég, ha ismerősöket hívok meg? Nem szeretnék nagyban belekezdeni, csak némi plusz pénzt keresni a kaszinó mellett. Kérlek, osszátok meg a tapasztalatokat. Köszi.
Gavrila

Re: Vavada partner - hogyan lehet valaki partner?

Сообщение Gavrila »

Szia. A Vavada partner program (affiliate) elég népszerű. A jutalék rendszerint a bevitt játékosok nettó veszteségének 25-50%-a között mozog, a forgalomtól függően. Van több szint is (RevShare, CPA, Hybrid). A regisztrációhoz fel kell menned a hivatalos affiliate oldalra, kitölteni az adatokat, és várni a jóváhagyásra. Nem feltétlenül kell weboldal, de ha nincs, akkor közösségi médián vagy ismerősökön keresztül kell promóznod. Én nem vagyok benne, de egy ismerősöm igen – ő weboldallal csinálja, és havi pár százezer forintot keres belőle. Azt mondta, a kifizetések megbízhatóak. Viszont fontos, hogy a saját ismerőseid kaszinóba invitálása etikailag kérdéses lehet, mert ők könnyen függővé válhatnak. Szóval ésszel csináld. A partnerprogram részleteiről itt tájékozódhatsz: vavada partner
Ответить