Vavada pl logowanie – czy strona działa po zmianie hasła

Общаемся на любые темы
Ответить
Stas

Vavada pl logowanie – czy strona działa po zmianie hasła

Сообщение Stas »

Cześć, zmieniłem ostatnio hasło do swojego konta, a teraz vavada pl logowanie nie działa. Wpisuję nowe hasło, a strona mówi, że jest błędne. Czy to możliwe, że zmiana się nie zapisała? Próbowałem resetować jeszcze raz, ale link resetujący nie przychodzi. Starym hasłem też nie wejdę. Jestem w kropce. Może ktoś miał podobnie i wie, co robić. Błagam, pomóżcie, bo mam tam środki.
StandBy

Re: Vavada pl logowanie – czy strona działa po zmianie hasła

Сообщение StandBy »

Spokojnie, to częsta przypadłość. Vavada pl logowanie po zmianie hasła może działać z opóźnieniem, zwłaszcza jeśli używasz przeglądarki, która zapamiętała stare dane. Po pierwsze – wyczyść cache i hasła w przeglądarce. Po drugie – spróbuj zalogować się w trybie incognito. Po trzecie – wpisuj hasło ręcznie, nie korzystaj z podpowiedzi. Jeśli link resetujący nie przychodzi, sprawdź spam, a także czy na pewno podałeś właściwy adres email. Możliwe, że konto jest zablokowane na 24 godziny po zbyt wielu próbach. W ostateczności napisz do supportu przez inny adres mailowy. Oni zweryfikują twoją tożsamość i przywrócą dostęp. Oto link do strony: vavada pl logowanie . Nie panikuj.
Ответить